Convocatòria de la nova identitat de l'escola

imatge de http://www.pesede.com
L'escola vol renovar la seva imatge i us convoquem a presentar la proposta d'identitat gràfica.

1. Què cal fer?
Volem una proposta o concepte d'imatge, que després serà desenvolupada per un equip de treball, format per gent de totes les especialitats. Per exemple, els equips que varen crear la identitat de les jornades Fora de Sèrie (Exogàmia, Argent).

2. Es pot formar part de l'equip de treball encara que la proposta presentada no s'accepti? O sense presentar-ne cap?

Sí. Ens calen dissenyadors gràfics, grafistes audiovisuals, animadors, fotògrafs, grafistes publicitaris, il·lustradors i grafistes de la impressió. És a dir, s'hi pot presentar qualsevol interessat, no necessàriament del camp del disseny gràfic, sense cap por derivada de problemes tècnics o específics.

3. Què cal comunicar amb la nova identitat?
Cal definir l’escola de portes enfora però també de portes endins. La nova identitat ha de ser una declaració d’intencions més que un reflex literal del que és ara mateix l'escola. Cal respondre qüestions com ara; Quina escola volem ser? Com volem que se'ns conegui? Quina imatge volem transmetre?
Trobareu tota la informació que hem preparat sobre  sobre l’escola en aquest document:

4. Com s'ha de presentar la proposta?
Cal mostrar una imatge i una breu descripció del concepte que s'hi vol comunicar, en format pdf i fent-hi constar el nom de l'autor. Les propostes s'han d'enviar a comunicacio@serraiabella.cat

5. Qui s'hi pot presentar?
Qualsevol persona vinculada directament a l'escola: alumne, professor, exalumne, etc.

6. Quina és la data límit de participació per a la proposta inicial?
El 25de gener de 2016

7. Qui seleccionarà les propostes?
Una comissió formada per membres de l'escola i un professional aliè.

8. Què en farem de la proposta seleccionada?
Crear una marca global, que es pugui desenvolupar en diverses i variades aplicacions: Marca, identitat bàsica, senyalització –exterior i interior–, espai, web, impresos, objectes, aplicacions digitals, audiovisuals, campanya, etc. Cal que l'equip de treball sigui responsable del procés, desenvolupament, aplicacions i campanya. La identitat ha de ser propietat de l'escola, que vetllarà no obstant per fer visible i publicar sempre que s'escaigui el nom dels autors.

9. I amb quin nom?

Finalment, després de tancar el procés de canvi de nom, l'escola manté el seu nom actual. Legalment el centre es diu Escola d'Art i Superior de Disseny Josep Serra i Abella. Ara bé, la imatge no cal que reculli el nom legal complet i ja d'entrada optaríem per eliminar el Josep. Poden ser vàlids escurçaments de tot tipus.

10. Hi haurà premi?
Doncs sí, una tablet Apple iPad Air 2.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet