Jornades de Fotografia Documental Can Basté

Dins el marc de l'11è Fòrum Fotogràfic Can Basté es van presentar les primeres Jornades de Fotografia Documental. Al llarg de quatre dies, del 15 al 18 de Novembre del 2010, diversos experts van reflexionar sobre el present i el futur de  la fotografia, presentant les inquietuds i experiències de  professionals del documentalisme fotogràfic.

En un format de taula rodona, l'EASD Serra i Abella va participar en el debat sobre les polítiques institucionals, els programes educatius dels centres d’ensenyament i el futur del documentalisme en el marc de les noves tecnologies.
A les sessions es va plantejar quins són els nous reptes per als fotògrafs i la fotografia documental des del punt de vista del seu valor històric, comunicatiu, informatiu, com a element d’integració social i també des dels usos que se’n fa dins el nostre entorn quotidià més proper.

Dimarts 16 de novembre
Jornades de
Fotografia Documental Docència.

El debat va tractar sobre les tendències de l’ús de la fotografia documental dins els plans d’ensenyament actuals, i quina és la labor realitzada per desenvolupar el gènere dins el marc dels programes d’aprenentatge.

17 h Jesús Angel Prieto Villanueva
Professor d’Imatge i de Teoria de l’Art  i cap del Departament d’Arts Visuals i Plàstiques de l’Escola Massana

18 h
Robert Barrio Badia
Cap d’estudis de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC)

19 h Núria Martínez Seguer
Professora del mòdul de Camps Fotogràfics de l’EASD Serra i Abella

20 h Paula Rey i Alberto Aguilar de RUIDO Formación

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet