Enhorabona, Laia



La seleccionada Laia Font, l'alcaldessa Núria Marin, els finalistes Sergio Bautista i Dana Smit, el dissenyador Isidro Ferrer i el director Eduard Ducròs

Text i imatges: http://www.digital-h.cat
"
Laia Font, alumna de segon de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, és la guanyadora de la convocatòria per a la elaboració cartell oficial de les Festes de Primavera 2012.
Per primer cop, el cartell oficial de les festes surt d’un concurs d’idees dels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, situada a L’Hospitalet.

Al concurs s'hi han presentat 91 obres. El jurat especialitzat ha triat com a guanyadora Laia Font, que ha realitzat un cartell en què predominen els colors verd i vermell i en el qual apareix un drac i les sigles L’H.


La guanyadora de la convocatòria i dos finalistes més han obtingut com a premi una beca per assistir al reconegut Curs internacional d'il·lustració i disseny gràfic 2012 d'Albarracín que inclou matrícula, viatge i allotjament.
El disseny es reproduirà en el material promocional de la pròxima edició de les Festes de Primavera de L’Hospitalet (banderoles, tanques promocionals, programa de mà, etc.), que tindran lloc del 19 al 23 d’abril.
Núria Marín, que ha participat en la presentació del cartell, ha manifestat la seva satisfacció “per l’èxit de la convocatòria: 91 treballs, tots amb un alt nivell creatiu” i el seu agraïment a tots els participants. “Amb aquesta iniciativa —ha explicat— volem contribuir a promoure l’obra dels joves dissenyadors”.
L’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, creada l’any 1989, és una de les set escoles oficials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat especialitzada en els estudis superiors de disseny. El centre ha estat pioner en l’experimentació dels cicles formatius de la família del disseny gràfic."

Comentaris

  1. Es una pena que con todos los carteles que habían se haya seleccionado este. Es verdad que el nivel creativo era muy muy alto y este también lo tiene, pero POR SUPUESTO no es el más creativo, NI DE BROMA.
    FELICIDADES a la ganadora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per descomptat, tot és opinable. El jurat va decidir premiar aquest cartell, però també va voler remarcar i destacar la bona qualitat i el bon to general dels participants.
      Gràcies en nom del centre però pels teus comentaris i per la felicitació a la guanyadora.
      Salutacions.

      Elimina
  2. Feliçitats Laia, Dana i Sergio. Qué disfruteu el premi i la promoció! Enhorabona!!!

    ResponElimina
  3. si aixo es tot el disseny ke podem esperar de les noves generacions,....estem apanyats. No opstan la culpa no es seva. Es nostre per la falta de criteri.

    ResponElimina
  4. Amb tot el meu respecte per la dissenyadora i les seves hores de treball invertides i per descomptat l'enhorabona però,..per amb el de l'any passat ja us vau quedar a gust. Fins i tot vaig arribar a pensar que era una broma. Però amb el d'aquest any,...us heu superat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pels teus comentaris. Amb el de l'any passat però, el centre no hi va tenir res a veure. Va ser una selecció de l'Ajuntament a un dissenyador reconegut. Aquest és el primer any en què hi col·laborem.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet