Informació de beques per al curs 2012-2013

Beques per a cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny i per a Ensenyaments artístics superiors: ESDG LOGSE per als del pla antic, i ESDG LOE equivalent a grau, per als del pla actual. Recordeu que en aquest segon cas la vostra seu és l'ESDAP a Barcelona.

Termini

Termini per a la presentació de la sol·licitud: 1 d'octubre de 2012.

Documentació
Atès que les administracions públiques verifiquen, d'una banda, les dades personals i familiars facilitades per les persones sol·licitants i, de l'altra, el compliment dels requisits acadèmics, si el formulari s'envia per internet no s'ha de presentar cap document més (no obstant això, en algun cas, els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament o el Consorci d'Educació de Barcelona poden demanar determinada documentació).

Requisits generals
Tenir nacionalitat espanyola o d'algun estat membre de la Unió Europea. Els alumnes de països no comunitaris han d’acreditar la seva residència a Espanya d’acord amb la normativa que regula els drets de les persones estrangeres.

No tenir un títol acadèmic del mateix nivell o de nivell superior al dels estudis per als quals se sol·licita la beca.

Requisits econòmics
Els ingressos en concepte de renda o de patrimoni obtinguts per la unitat familiar no poden superar els límits o llindars establerts.

Requisits acadèmics
Segons l’ensenyament, cal matricular-se d'uns mínims i superar determinada càrrega lectiva.
Matricular-se de tot un curs complet.
A més dels requisits anteriors, els alumnes que cursin cicles formatius de grau superior hauran d'haver superat el 80% dels mòduls en què s'haguessin matriculat en el curs anterior, i els de ensenyaments artísitics superiors, el 90%. Si són alumnes de nou ingrés, tenir un mínim de 5,5 en la prova d'accés.

Més informació

Vincle amb més informació, al web d'Ensenyament.

Comentaris

  1. Referente a las beques. Los alumnos que cursas fotografía de 1º a que plan se acogen al LOGSe o al LAO, para saber que sede nos corresponde.

    Gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La secretaria a la que t'has d'adreçar és la del Serra i Abella en qualsevol dels casos.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet