Concurs de prevenció 2013

Cartell: Cristina Puigdellívol
Com cada curs escolar, el Departament d’Empresa i Ocupació organitza la 6a. edició dels concursos de prevenció 2013: La prevenció, un valor segur (cartell) i FotoTreball (fotografia). Ambdós concursos estan oberts a alumnat d’ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i de formació professional inicial, matriculats en centres educatius de Catalunya.
Qui s'hi pot presentar? (extracte de la normativa)
Estudiants de grau en Disseny Gràfic.
Estudiants de qualsevol cicle formatiu d’ensenyaments de règim especial d’Arts Plàstiques i Disseny de la família professional de Disseny gràfic i els estudiants de qualsevol cicle formatiu de Formació Professional de la família professional d’Arts Gràfiques.
Estudiants de cursos de formació conduents a l’obtenció del certificat de professionalitat de “Disseny de productes gràfics” Impartits en qualsevol centre educatiu públic, concertat o privat de Catalunya.

L'alumna d'Estudis superiors en disseny gràfic, Cristina Puigdellívol, va ser la guanyadora del concurs del cartell de prevenció de riscos 2010, amb el cartell que il·lustra aquesta entrada.
Trobareu disponible tota la informació sobre els concursos de prevenció 2013 a www.concursosdeprevencio.com







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet