Fora de sèrie 2014: Exogàmia

Cada any la nostra escola celebra unes jornades que anomenem Fora de sèrie dedicades a enriquir l'experiència acadèmica amb un esdeveniment que complementi la pràctica habitual dels cursos. Les jornades tenen diversos objectius, com ara fomentar la implicació i participació dels alumnes i dels professors en l'escola, permetre l'encontre entre dissenyadors professionals, estudiants i professors i l'intercanvi d'experiències entre tots plegats, en un ambient més relaxat i festiu.
En cada edició les jornades plantegen un tema o aspecte relacionat amb els àmbits de treball de l'escola, i aquest any es dedicaran a la interdisciplinarietat, a l'enriquiment resultat de la barreja entre diferents disciplines.
El nom, Exogàmia, fa referència a establir relacions fora del propi grup com a estratègia per facilitar-ne l'evolució.


Us presentem la identitat de les Fora de sèrie 2014, obra dels mateixos alumnes del centre (Moltes gràcies a Sergi Delgado, Ariadna Pujol, Adrià Molins, Judit Vilarasau, Òscar Medina i Albert Ramon).
Podeu trobar més informació en el vincle a l'esdeveniment al facebook i en el mateix compte de facebook creat per a les Fora de sèrie 2014. Ens podeu seguir amb les etiquetes #foradesèrie i #exogàmia a twitter, instagram i facebook.


En breu anirem anunciant els participants d'aquesta edició. Us podem avançar que el cartell és d'autèntic luxe.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet