Concurs d'idees gràfiques de prevenció de riscos laborals 2015

Tota la informació en aquest enllaç.
El termini per a la presentació dels treballs es concretarà a l'ordre de convocatòria: està previst per a principis del mes de març de 2015.
Us en fem un extracte:

Categoria cartells- Estudis de grau en disseny gràfic i Títol superior en disseny gràfic, equivalent a grau.
- Qualsevol cicle formatiu d’Ensenyaments de règim especial d’Arts Plàstiques i Disseny de la Família Professional de Disseny gràfic  i de la Família Professional de Comunicació gràfica i audiovisual.
- Qualsevol cicle formatiu de Formació Professional de la Família Professional d’Arts gràfiques i de la Família Professional d’Imatge i so.

Categoria curtmetratges d'animació- Cicles formatius de grau superior de Formació Professional de la Família Professional d’Imatge i So i de la Família Professional d’Arts gràfiques
- Cicles formatius de grau superior dels Ensenyaments de règim especial d’Arts Plàstiques i de Disseny  de la Família Professional de Disseny gràfic i de la Família Professional de Comunicació gràfica i audiovisual.
- Estudis superiors de Disseny i Grau Universitari en Disseny.

Categoria fotografia
Modalitat 1: adreçada a estudiants que durant els cursos 2013-2014 o 2014-2015 hagin estudiat:

- Qualsevol cicle formatiu de la família professional de disseny gràfic i de la Família Professional de Comunicació gràfica i audiovisual.
d’ensenyaments de règim especial d’arts plàstiques i disseny.

- Qualsevol cicle formatiu de la família professional d’imatge i so de formació professional.

Modalitat 2: adreçada a estudiants que durant els cursos 2013-2014 o 2014-2015 hagin estudiat:

- Qualsevol cicle formatiu d’ensenyaments de règim especial d’arts plàstiques i disseny, a excepció dels de la família professional de disseny gràfic i de la Família Professional de Comunicació gràfica i audiovisual.

- Qualsevol cicle formatiu de formació professional, a excepció dels de la família professional d’imatge i so.

Categoria pictogrames- Cicles formatius de grau mig de Formació Professional de la Família Professional d’Imatge i So i la Família Professional d'Arts gràfiques
- Cicles formatius de grau mig dels Ensenyaments de Règim especial de d’Arts Plàstiques i Disseny de la Família Professional Disseny

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet