Sara Salvatella, guanyadora del primer campionat Catskills d'il·lustració

L'alumna Sara Salvatella de 2n d'il·lustració guanya el primer campionat Catskills d'Il·lustració. N'estem molt orgullosos i estem molt contents per ella. Moltes felicitats!

El campionat Catskills d'Il·lustració, que va tenir lloc a l'escola Illa Sabadell, va seguir les directrius d'altres especialitats de Formació Professional i es va realitzar tot en un únic dia. Els alumnes havien de respondre a un encàrrec professional, una coberta d'un llibre que serà publicat més endavant. Els alumnes van disposar de tot el matí i tarda per realitzar i maquetar la il·lustració. Al acabar, el jurat, composat pels tutors del alumnes participants, va avaluar tots els treballs de la forma més transparent i objectiva possible.

Enguany és la primera vegada que s'organitza aquest esdeveniment i la Sara s'emporta el primer premi entre els 17 participants de totes les escoles d'art i disseny de Catalunya. Cal afegir que també hi va participar el seu company de primer, Frank Jiménez que, com la Sara, va gaudir molt de l'experiència.

Per altra banda, els professors assistents van aprofitar la ocasió per parlar de temes curriculars de la especialitat d'il·lustració. En Christian Inaraja, professor d'il·lustració de l'escola Illa Sabadell, organitzador d'aquest campionat, va moderar debats i xerrades al voltant de la docència de la il·lustració al nostre país. En aquestes taules rodones es van tractar temes tan diversos com les pràctiques o la participació de les escoles a la Fira de Bolonya. La nostra escola Serra i Abella va ser-hi present amb cinc professors atesa la importància d'aquests intercanvis pedagògics.

En resum, una experiència molt profitosa per als alumnes per tal d'apropar-se a una situació força semblant a la realitat professional, així com un bon punt de trobada per als professors d'il·lustració per intercanviar visions de com seguir millorant la qualitat dels ensenyaments artístics.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet