Inauguració de curs


El passat dimarts 17 d'octubre va tenir lloc a l'auditori de La Farga de l'Hospitalet, la Inauguració oficial del curs escolar 2017-2018 de la nostra escola.
Després de la presentació de l'acte per part de la Directora de l’escola, Àngels Franch, vam poder gaudir de la ponència a càrrec del fotògraf i investigador en  Joan Fontcuberta.

Joan Fontcuberta (Barcelona, 1955)  ha desenvolupat una activitat plural en el món de la fotografia com a creador, docent, crític, comissari d'exposicions i historiador. 

Autor d’una dotzena de llibres d’història i assajos sobre la fotografia com “El beso de Judas. Fotografía y Verdad” (1997), “Ciencia y Fricción” (1998), “La cámara de Pandora” (2010) i "la Furia de las imágenes" (2016).

Des de l'any 1974, en que va realitzar la seva primera exposició individual a Barcelona, la seva obra ha estat exposada en museus de tot el món (com el MoMA de Nova York, Art Institute de Chicago, IVAM de València, FOAM d'Àmsterdam, MEP de París) i ha estat adquirida per nombroses col·leccions públiques (com el MET de Nova York, MACBA de Barcelona, Folkwang Museum d'Essen, Centre Pompidou de París). Entre altres distincions, el 2013 ha estat guardonat amb el Premi Hasselblad.
 
Finalment, els alumnes escollits que van finalitzar els estudis el passat curs,  van mostrar-nos el seu treball final:
Fotografia:                     Martí Pujol                   LES PAÜLS

Il·lustració:                    Judith Pérez                 CENTURIA

ESD-ESDAP:                  José Alberto García  MOMO

Gràfica audiovisual:  Dave Jackson               BLACK SWAN

APGI:                              Gina Cabaleiro             SKETCH

Gràfica publicitària: Desirée Arco                  HAWAII







Fotografies : Paty Batista

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet