Cristina Sánchez, fotògrafa Microxerrades fake



Cristina Sánchez és fotògrafa i gestora de projectes expositius.
Es va formar com a fotògrafa a les aules de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i a l’EASD Serra i Abella.
En 2008 finalitza els seus i estudis i col·labora amb la Fundació Institut Amatller D’Art Hispànic realitzant feines de restauració i documentació d’un arxiu fotogràfic.
En 2009 comença la seva relació amb el Centre Cívic Can Basté, espai cultural dedicat a la fotografia on treballa en la coordinació, producció i muntatge de projectes expositius com “Vist a Barcelona”, “Exposició internacional de Fotografia Estenopèica, Pinholeday” i “Fòrum Fotogràfic Can Basté”, entre d’altres.
En 2011 funda amb altres dues fotògrafes l’associació “Inercia Fotográfica” que va rebre una beca de per desenvolupar un projecte de fotografia participativa per a dones que va concloure en dues exposicions col·lectives.
Forma part del col·lectiu “Territorios Libres” des de 2015. Aquest col·lectiu actualment funciona com a productora de projectes expositius i està instal·lat a la Nau Bostik. Des de 2016 també gestiona la programació expositiva de les sales d’aquest espai cultural.
En 207 guanya el premi “Young Curators de Photolux Festival” amb la instal·lació “Barcepoly” de la fotògrafa Cochi Martínez als carrers de Lucca-Livorno que al juliol s’exposarà a la Nau Bostik.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet