Acte inaugural del curs 2018-2019

El passat dimecres 24 d’octubre  es va celebrar l’acte d’inauguració de curs 2018-2019 a La Farga de l’Hospitalet. Es va obsequiar als assistents  amb la nova carpeta de l’escola.
Aquest any, la ponència ha estat  a càrrec de Begoña Román amb el títol Reconeixement  i resiliència: reflexions des de l'ètica.

Begoña Román Maestre és professora a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona.

Membre del grup consolidat de recerca de la Generalitat de Catalunya "Aporia: Filosofia contemporània, Ètica i Política". És presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya. El seu àmbit d'especialització és la Bioètica i l'ètica aplicada a entorns professionals i organitzatius. Les seves principals línies de recerca són la bioètica, l’ètica de les organitzacions i l’ètica aplicada a la intervenció social.



Després de la ponència,  es va fer la presentació de projectes finals d’estudis de diferents alumnes que van acabar el curs anterior. Els alumnes van explicar breument el seu treball, junt amb la projecció d’un vídeo. Aquest curs han estat el següents:



CFGM Assistent al producte gràfic imprès el projecte  Nyam d’Andrea González , CFGS de Fotografia el projecte Artizat de Roger Arán, CFGS d’Il·lustració Fantasmas de Nicolás Valdés, CFGS d’Animació   MXO d’Elena García, CFGS de Gràfica audiovisual títols de crèdit de Sonita d’Adriana Trujillo, CFGS de Gràfica publicitària Benvinguts de Gabriel Gamarra  i ESD Barcelona Park  de Júlia Anguera.



Fotografies de l’acte : Maria López i Meritxell Cortés 
Veure àlbum al nostre Facebook https://www.facebook.com/serraiabella




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet