Sortida dels alumnes de 1r d'Animació a les instal·lacions de TV3

Aquest passat dijous 13 els alumnes de 1r d'Animació van visitar les instal·lacions de la Televisió de Catalunya (TV3).
L'Eduard Boet, uns dels periodistes dels inicis de TV3, és qui es va encarregar de guiar-los pels diferents platós, magatzems i espais de la casa. Fins i tot van poder assistir a l'assaig del programa especial de la Marató.  La primera  "teletó" realitzada a Espanya per una televisió pública. Amb la Marató es pretén  l'obtenció de recursos econòmics per la investigació científica de malalties que , avui per avui, no tenen cura. Però sobretot,  cerca una major sensibilització sobre les malalties i potenciar la investigació científica.
El director de la Marató, el periodista Xavi Abad, va saludar als alumnes i els hi va expressar les mes sinceres felicitacions pels seus treballs i per la participació a la Marató.
Els alumnes van ser convidats a aquesta visita per la seva participació a l'activitat  ZIPs! que organitzava TV3 i la CEPAC.
Arrel d'això, dir-vos que des de dimarts 11 i fins diumenge 14, el Canal 33 emetrà una selecció dels ZIPs! realitzats pels alumnes.  Es podran veure al voltant de les 21.20 hores i també, de manera variable, entre les 22 i les 23.30 hores. Prepareu el REC!
Tanmateix, recordar-vos que tots els ZIPs estaran visibles a la web de la Fundació la Marató.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet