2a edició dels premis gaudeamusPROJECTA.


El Col·legi oficial de disseny gràfic de Catalunya acaba de desvelar els projectes de fi de grau en disseny gràfic seleccionats a la 2a edició dels premis gaudeamusPROJECTA. Entre els seleccionats, hem rebut la bona notícia de comptar-hi els projectes de dos alumnes del centre; Carlos Adalid i Mercè Puig. En aquest enllaç hi trobareu tota la informació.
El projecte de Carlos Adalid, Tercera, és una publicació editorial que gira al voltant d'una generació que ha viscut a remolc de la tecnologia i la constant evolució del món que ens envolta. Cada una de les persones protagonistes hi explica quina ha estat la seva història. Per damunt de tot, es parla de records. Totes les imatges de la publicació han estat fotografiades pels seus protagonistes, els seus familiars o acompanyants.
D'altra banda, Mercè Puig, amb el projecte AllergyCode combat la mala identificació als productes de consum alimentari dels components que provoquen al·lèrgies i intoleràncies. Una de les problemàtiques que es pretén solucionar és la complicada codificació visual a simple vista. El projecte unifica en un sistema de codi fàcilment identificable els catorze al·lèrgens reconeguts a nivell europeu i els set al·lèrgens presents a les normatives d’altres països del món, de manera que el resultat és una codificació aplicable a tot el planeta. Un projecte que literalment pot arribar a salvar vides, atès que l'acte de menjar el realitzem cinc vegades al dia.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet