ACTE INAUGURAL DEL CURS 2019-2020


El proper 31 d'octubre tindrà lloc l'acte inaugural de curs a La Farga de l'Hospitalet. L'acte començarà a les 12 h i la ponència serà a càrrec d'Ingrid Guardiola amb el títol: "El núvol i la fúria: una faula realista sobre internet"



Ingrid Guardiola (1980, Girona) és doctora en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra amb una tesi sobre cinema found footage. És professora, assagista, realitzadora i investigadora cultural. Treballa i pensa, sobretot, al voltant del camp audiovisual, cinematogràfic i televisiu, indagant en les relacions socioculturals que s'estableixen entre la cultura, la tecnologia i la societat. El 2017 va estrenar el seu primer llargmetratge documental, Casa de ningú (Boogaloo Films, Open Society Fundations, CCCB). Co-comissària de continguts de l’espai d’assaig audiovisual Soy Cámara, el programa del CCCB, ha col•laborat amb el CCCB en diferents projectes des del 2002 com a Xcèntric, Kosmopolis, NOW, Gandules, NANO, En Guerra... Co-autora del projecte de investigació i realizació audiovisual “La dimensió poc coneguda: pioneres del cinema” des d’on pensa i dona a veure, amb Marta Sureda, la relació entre les dones i el cinema. Ha estat coordinadora i productora del MINIPUT (Mostra de TV de Qualitat) 2002-2018, actualment forma part del seu equip de programació. Professora associada de Comunicació Cultural de la Universitat de Girona, ha impartit classes a la UPF i a diferents màsters i postgraus (UdG, URV, UPF). Coprogramadora del Cinema Truffaut. Ha estat membre del Consell Assessor del Cultura/s i articulista de diversos mitjans. Des del 2016 és membre del Comitè Executiu del Consell de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i des del gener del 2019 forma part de les comissions de programació del Teatre Lliure. El 2018 va publicar el seu primer assaig, L’ull i la navalla, un assaig sobre el món com a interfície (Premi Assaig Crítica Serra d’Or, 3a edició).

En l’acte de inauguració també és mostraran els següents projectes integrats de cicles i treball final d’Estudis Superiors Disseny – ESDAP Catalunya :
IL•LUSTRACIÓ: Andre Linares “La sombra de Dora”
FOTOGRAFIA: Meritxell Villalba “Proyecciones”.
ANIMACIÓ: Adrià Mengual “El viatge de Lynx”
GRÀFICA PUBLICITÀRIA: Mario Alvarez “SRC”
GRÀFICA AUDIOVISUAL: Jordi Catasús Salvador "Fertility". Opening Pause Fest 2019
ESDAP: Georgina Soley “Víctimes del silenci”
ASSISTENT AL PRODUCTE GRÀFIC IMPRÈS: Kiara Sarmiento “RBN”

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet