Alumnes 2n d'Animació al CIFO


El dimarts 12 de febrer, els alumnes de 2n curs d'Animació  van participar un any més, en el projecte  col·laboratiu  que la nostra Escola i  Cifo  de l'Hospitalet venen mantenint des de fa uns anys.
En aquest sentit  Cifo l'Hospitalet  posa a la nostra disposició, entre d'altres instal·lacions,  del  plató de chroma key  professional, en el qual els nostres alumnes  van tenir l'oportunitat de conèixer  i  practicar aquesta  tècnica.
Aquesta  activitat correspon a la Unitat Formativa de Tècniques i Tecnologies de la Realització Audiovisual, pertanyent  al mòdul de Llenguatge i Tecnologia Audiovisual.  Els  alumnes de 2n d'Animació  van poder dur a terme  idees, propòsits  i reptes gràcies a les opcions que ens facilita dita tècnica.
Agrair a Cifo l'Hospitalet  aquesta col·laboració, que és oberta a  la participació dels diferents estudis i disciplines que imparteix la nostra escola. Així com la cessió  de materials artístics i tècnics, i sobretot,  la bona acollida que sempre ens  depara.  





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet