Gazing Out, un projecte de fotografia analògica de Tania Sierra, ex-alumna de l'escola

GAZING OUT és la mirada atenta al canvi des dels ulls d'aquell que trenca les seves arrels i es replanteja la seva identitat. Una proposta que supera les barreres del cas estrany i les fa pròpies, mutant de l'aliè a l'íntim.

Aquesta col·lecció d'imatges mostra espais, retrats i moments a través de la lent de Tania Sierra que va començar aquest treball a la fi del 2017 quan va decidir deixar Barcelona, ciutat de procedència de la fotògrafa, per Brighton, sud d'Anglaterra. Des de llavors ha fotografiat un any ple de canvis, sensacions i sobretot fotografies de diversos formats, on predominen negatius de 35mm i 120mm. 

Totes aquestes imatges són disparades en un entorn desconegut per a l'artista, espai canviant i fred, que no deixa de transformar-se i amb ell el propi subjecte, travessant les fronteres del cas estrany fins a confondre l'aliè amb el propi. És en aquest espai íntim on Tania Sierra troba la certesa a través del visor de la seva càmera recollint moments i llocs essencials, imatges simples i quotidianes amb una gran càrrega de detalls sovint obviats pel propi actor de la quotidianitat. GAZING OUT és un relat visual sobre el repte generacional de qui abandona les seves arrels i construeix espais a través de la mirada.

El projecte complet de GAZING OUT es recull en un llibre editat per l'artista que està a la venda. Per a més informació sobre l'exemplar mana un correu a taniasierra.1992@gmail.com









Podeu trobar totes les fotografies al Facebook de l'escola. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet