FACELESS. Conferència de Noèlia Sardà

El passat 7 de març, Noèlia Sardà, ex alumna i fotògrafa, ens va fer una xerrada a la Nau Bostik explicant el treball i la gestió del seu últim projecte fotogràfic: FACELESS.

Faceless és una recerca de la pròpia identitat, combinant cos, imatge i espai: un espai aliè habitat per un cos present, visible però alhora ocult, que mai es mostra del tot.
El rostre està amagat i el cos fragmentat. Fragilitat, estranyesa, llunyania, soledat i dolor es barregen en un procés personal d'investigació i reconeixement del propi cos: quin és el rol del nostre cos en la cultura social media?

Una composició expositiva que proposa reflexionar sobre l'actual societat, en gran part construida sobre perfils virtuals on tot son cares, selfies. Cada vegada som més accessibles i identificables.

El Projecte Integrat de Fotografia d'enguany planteja com a punt de partida conceptual "El cos". La xerrada de Noèlia Sardà ens va servir per entendre i veure com es desenvolupa un projecte relacionat amb el cos des d'un punt de vista personal, crític i íntim.

Moltes gràcies Noèlia!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet