Visita dels alumnes de CFGS Fotografia visiten l'exposició Fotografies de “gent del segle XX”

Divendres 29 de març, els alumnes de segon curs del CFGS Fotografia van realitzar la visita guiada a  l’exposició Fotografies de “gent del segle XX”, August Sander a La Virreina Centre de la Imatge.
Exposició realitzada en col·laboració amb l’August Sander Archiv del Die Photographische Sammlung/SK Stiftung Kultur de Colònia, Fotografies de «Gent del segle xx»  constitueix la major panoràmica que l’Estat espanyol ha dut a terme sobre el projecte homònim d’August Sander.

A més de les 187 fotografies organitzades segons els esquemes tipològics de Sander, s’hi inclou un conjunt d’obres de la sèrie «Estudis: l’ésser humà», pràcticament inèdita en l’àmbit museogràfic internacional fins avui. Es tracta d’imatges que mostren detalls de gesticulacions, mirades i postures, sobretot de les mans, de les persones retratades.
L’exposició, que presenta còpies modernes de gran qualitat realitzades a partir dels negatius de cristall originals en gelatina de plata, es completa amb un apartat documental que aplega cartes manuscrites del fotògraf, les carpetes elaborades a l’època per a algunes seccions, així com diversos materials bibliogràfics.


Alumnes: CFGS de 2n Curs de Fotografia  
Coordinació i visita guiada: Aleydis Rispa i Núria Martinez Seguer
Mòdul: Projectes I






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet