"El guión documental", amb Belkis Vega Belmonte, al Serra i Abella (sessió doble)

El proper divendres 25 de febrer, a les 12h. i a les 16:30h. (doble sessió, per als alumnes de matí i per als de tarda) rebrem al centre la directora i guionista Belkis Vega Belmonte, amb la conferència "El guión documental".
Belkis Vega Belmonte és directora i guionista de films documentals i de ficció realizats tant en cinema 35 mm i 16 mm, com en vídeo. També ha estat directora assistent en sèries per a la televisió.
Va estudiar Disseny Informacional i és graduada en Llicenciatura en Història de l'art. Ha rebut també cursos de postgrau en dramatúrgia, semiòtica, estètica i posada en escena, així com d'història d'Àfrica. Destaca fonamentalment la seva obra en cinema documental; reconeguda i premiada nacional i internacionalment. Va ser corresponsal de guerra a l'Àfrica i a l'Orient Mitjà. Ha enregistrat reportatges a Síria i El Congo, i documentals a El Líbano, Angola i España.
Ha impartit cursos internacionals i conferèncias sobre cinema a la Escuela de Cine de San Antonio de los Baños, España, Estats Units i Amèrica Llatina. És professora titular adjunta de la Facultad de Medios Audiovisuales del Instituto Superior de Arte de La Habana. Condecorada amb la distinció per la Cultura Nacional i el Premio Nacional de Periodismo José Martí, que otorga la Unión de Periodistas de Cuba (UPEC). És membre de la Unión Nacional de Escritores y Artistas de Cuba (UNEAC) i la Unión de Periodistas de Cuba (UPEC).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet