Lieya Ortega Montolio a la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic'11

Fotografia de Lieya Ortega Montolio
L'alumna del cicle de foto Lieya Ortega Montolio ha estat seleccionada a la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic'11. Des del centre li fem arribar la més sincera felicitació.

Josep Maria Villena, director del Clic’11, escriu:
"Enguany, s’han presentat 31 propostes a la modalitat de Fotografia, 14 propostes a la modalitat de Beca i 7 propostes a la modalitat d’Audiovisual. Les propostes seleccionades en la modalitat de Fotografia i que s’exposaran a la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic’11 han estat les presentades per: Juan Álvarez Acosta, Javier Corso Guiñales, Miriam García Troncho, Carla Moral Gómez, Lieya Ortega Montolio, Andrea Posada González, Katia Repina, Adrià Riudavets Ramos i Josep Subiranas Molist.
Properament, podreu trobar el conjunt d’obres seleccionades al web http://clic.diomira.net i al nostre Facebook http://www.facebook.com/clicfotoperiodisme. Gràcies per la vostra participació i felicitats als seleccionats i premiats."

NOTA DE LA DIRECCIÓ DEL CLIC'11
Les obres seleccionades s’exposaran, com cada any durant el mes de setembre, a la Mostra de Fotoperiodisme Jove Clic dins el festival Visa Off, que s’emmarca en la tradicional Visa pour l’image de Perpinyà. La inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper dijous 1 de setembre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet