1a Jornada Art i Disseny: de l'escola a l'empresa

Dijous 18 d'abril, al CCCB, s'hi celebra la 1ª Jornada d'Art i Disseny: de l'escola a l'empresa, organitzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Departament de Cultura i totes les escoles d’Art plàstiques i Disseny del país.
Aquesta jornada vol proporcionar un marc ideal per donar a conèixer el treball dels nostres joves talents apropant-los a la seva realitat alhora que desitja consolidar les ja bones relacions existents entre el món empresarial i el món educatiu. Al llarg de la jornada es presentaran més d’un centenar dels millors treballs finals de l’alumnat dels cicles formatius d’ensenyaments artístics de grau mitjà i superior de les totes les escoles, amb la voluntat de vincular els objectius acadèmics i empresarials cap a una finalitat comuna: millorar la competitivitat de l’economia catalana mitjançant l’aportació de la innovació i la creativitat.

Hi participen els següents projectes de l'escola en format roll up i vídeo:
Celofan, d'Erik Berlin del cicle d'animació.
Exposicions compromeses, de Montserrat Vilimelis, de fotografia artística.
La immortalidad, de Fernando Sotillo, de gràfica publicitaria.
I finalment, el projecte Ilústrame, de Toni Gonzalez, d'il·lustració, que a banda de poder ser consultat en roll up i vídeo, serà presentat personalment.

L'accés és sota inscripció i amb places limitades. Tot i això, podeu veure la retransmisió de la Jornada en streaming a la l'aula 02 de l'escola que romandrà oberta tot el matí amb l'entrada lliure.
Més informació aquí.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet