Aplaudiments espontanis per al Damià




Un bon grapat de professors i una representació nombrosíssima d'alumnes del Serra i Abella van fer acte de presència a la nova edició del Blanc: Festival de disseny gràfic de Catalunya. El festival, en la cinquena edició, s'ha confirmat com a cita de referència per a professionals i estudiants de l'àmbit del disseny.

Professionals consagrats com Andreu Balius o Cruz Novillo, estudis de referència com Bisgràfic, Folch Studio o Forma & Co i formacions emergents com Press Rec o Physalia van compartir cartell amb l'espontaneïtat dels Amics del Blanc: Andrés Requena, Kilo, La Rana, Ladyssenyadora, Showusyourtype i ThreeFiveFifty.

En la ja clàssica secció de projectes finals hi va participar per primera vegada un alumne de l'escola pública: Damià Ramos, alumne del Serra i Abella. La conferència del Damià va ser natural i alhora professional i va arrencar en diverses vegades els aplaudiments espontanis del públic.
Per al centre és un gran èxit aquesta selecció per a la presentació del projecte final (per primera vegada, mitjançant jurat). El repte és repetir-ho ben aviat. Ànims doncs a tots els alumnes de l'escola pública en general, i d'aquest centre en particular.
Enhorabona, Damià.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet