Ponència al ‘5º encuentro BID de enseñanza y diseño’: Sortida Satèl·lit: intervencions gràfiques a la natura



L’ESDAP Serra i Abella va participar en el ‘5º encuentro BID de enseñanza y diseño’ que va tenir lloc els dies 27, 28 i 29 de novembre a la Central de Diseño, Matadero Madrid.
El ‘Encuentro BID’ és una plataforma de reunió, debat i reflexió de centres iberoamericans d’ensenyament del disseny on hi han participat 70 centres formatius de 25 països. L’encontre aglutina activitats com la mostra de projectes d’estudiants, comunicacions sobre formació del disseny, conferències, el fòrum d’intercanvi i la signatura d’una declaració sobre l’ensenyament del disseny.
Aquest any, l’escola ha estat un del centres participants en el programa de ‘Comunicaciones/Papers’ amb la ponència presentada per Eduard Ducrós, Eva Moya i Jordi Homar: ‘Jornades Satèl·lit: intervencions gràfiques a la natura’. El Satèl·lit és una sortida que el centre programa des de fa més de deu anys amb l’objectiu de propiciar l’encontre entre disseny, art i natura. A la ponència es va presentar una de les activitats del Satèl·lit: els projectes d’accions gràfiques en el paisatge realitzats pels estudiants dels Estudis Superiors de Disseny. La presentació d’aquesta experiència pedagògica va tenir molt bona acollida per part dels assistents a la comunicació.

Per veure el resum de la comunicació feu clic aquí.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet