Microconferències d'argent: tota la informació


La primera, per part de la Teresa Martínez i en Javi Ayala, alumnes de grau en disseny gràfic de l’escola. Ens explicaran un projecte en comú realitzat per als horts i jardins de Can Batlló. Un projecte complert, de redisseny de marca i campanya de promoció.
www.behance.net/teresamg
www.behance.net/javiayala
 
Unaitxo, alumne d’animació, ens explicarà els projectes que està portant a terme tant en l’àmbit personal com en l’àmbit professional a la productora PDA Films on hi treballa. També és un dels impulsors del Fart Fanzine, publicació creada per un grup d’alumnes de l’escola i que està obert a col·laboracions.
https://www.facebook.com/unaitxo85?fref=ts
www.unaitxo.com
http://pda-films.com/
 
Irene García Amador, alumna d’il·lustració que, mentre encara el seu projecte final de cicle, treballa com a freelance investigant amb tot tipus de tècniques i aplicacions.
https://www.facebook.com/irenegarciamador
avecessoyirene.blogspot.com.es

‘Los coleccionistas de Momentos’, col·lectiu de fotògrafs nascut a l’escola format per l’Ester Tejada, en Jose Navarrete i l’Anna Vílchez. En la seva conferència ens explicaràn les seves experiències i projectes com a col·lectiu i trobarem a faltar a l’Anna que està fent el seu projecte final de cicle fent fotos a la frontera entre Espanya i Marroc a Melilla. Farem un brindis per ella!
https://www.facebook.com/coleccionistasdemomentos?fref=ts
 
Georgina Soley, alumna de gràfica publicitària. La Georgina ens explicarà la seva experiència professional en l'àmbit del disseny aplicat a tèxtil i quina sensació es té en veure com gent anònima llueix els teus dissenys
https://www.behance.net/georginasoley

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet