Alan Pol Peña, al SWAB Barcelona, escala de colors de TMB

Transports Metropolitans de Barcelona:
"Les escales del metro de Barcelona llueixen nous colors. De la mà dels Transports Metropolitans (TMB) de la ciutat, Swab Barcelona presenta en 9 escales d’accés a les estacions de metro les creacions de les escoles de disseny més rellevants de Catalunya. Sota el nom de Swab Stairs, aquesta intervenció artística es podrá veure del 18 de juny al 2 de juliol, com a preludi de SWAB Barcelona 2015, la Fira d’Art Contemporani Internacional, que es durà a terme del’1 al 4 d’octubre de 2015 al Pavelló Italià de la Fira.
Swab Stairs forma part del programa Swab Off i del projecte TMB Cultura, i té com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu dels estudiants i, alhora, transformar artísticament un dels trajectes més quotidians de Barcelona. SWAB Barcelona vol estar present a tota la ciutat apropant l’art més emergent a milions de persones.
Aquesta iniciativa segueix creixent, sumant 9 escoles participants de tota Catalunya amb motiu de l’edició d’aquest any. Del 18 de juny al 2 de juliol, els millors treballs dels estudiants d'aquestes escoles ompliran de color les següents escales:
- L3 Liceu (Accés Rambla) - ESDAP La Llotja / Gisela Sole
- L4 Jaume I (Accés Pl. de l’Àngel)- Elisava / Rita Leite i Isabel Domènech
- L2 Pg. Gràcia/Gran Via (Accés Zara)- ESDI/ Claudia Pla
- L2 Pg. Gràcia/ Gran Via (Accés Comèdia) – IED Barcelona/ Lykke Groven
- L4 Pg. Gràcia- EADT Tarragona/ Irina Obis
- L5 Sagrada Família (Accés Av. Gaudí) –Pau Gargallo/ Aitor Auñon
- L3 Drassanes (Accés Rambla) – ESDAP Olot/ Aniol Barris i Míriam Muñoz
- L3 Drassanes (Accés Santa Mònica) – ERAM Salt/ Weppe  
- L1 Torrassa (Accés Avinguda Catalunya)- EASD Serra i Abella/ Alan Pol Peña Brun.

L'acte de presentació de l'esdeveniment es realitzarà el dia 18 de juny, a les 12h, i tindrà lloc en el vestíbul de l'estació de Gran Via-Passeig de Gràcia (davant del cinema Comèdia), comptant amb la presència dels mitjans de comunicació. Participaran la directora de Publicitat i Identitat Corporativa de TMB, Mirka Borachok; el director de Swab Barcelona, Joaquín Díez-Cascón, i els estudiants guanyadors de les obres seleccionades.
Per a més informació en relació a SWAB, Fira d’Art Contemporani Internacional de Barcelona, consultin: www.swab.es"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet