La Mostra: 1ª mostra de treballs audiovisuals, als Cinemes Girona

Fotografies: Isabel Codina
Aquest final de curs 2014-2015 l’hem celebrat de debò! La nostra primera promoció de Gràfica audiovisual i els alumnes de segon curs d’Animació audiovisual han fet una mostra dels seus treballs al llarg dels dos anys de permanència a l'escola. L’acte ha tingut lloc als Cinemes Girona de Barcelona i ha estat presentat pel professor Joan Vendrell i les alumnes Carol Halas (Gràfica audiovisual) i Irene Pizarro (Animació audiovisual), que –vestides de gala– han introduït els treballs i ens han transmès la visió que tenen els alumnes dels estudis i la seva experiència de l’escola. 
Hem pogut gaudir d’una bona selecció d’exemples de treballs de les especialitats: tècniques d’animació tradicionals, tècniques 3D, realització audiovisual, composició audiovisual, motion graphics, així com dels millors projectes d’animació i de gràfica audiovisual de la promoció. En acabar les projeccions s’han lliurat diplomes a tots els alumnes. Hem passat una molt bona estona i hem comprovat que tots hem fet els deures, professors i alumnes.
Entre els assistents, no només alumnes i professors sinó que també hi estaven convidats familiars, amics i coneguts. Tot plegat un èxit que volem repetir, de ben segur, en properes edicions.
Moltes felicitats a tots i molta sort als nostres alumnes en la seva propera trajectòria professional!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet