Estudis superiors de disseny gràfic: Pre-inscripció telemàtica, del 13/05 fins al 2/06

Estudis Superiors de Disseny Gràfic (4 cursos)
Títol Oficial equivalent a tots els efectes a un grau universitari

La Pre-inscripció telemàtica per al curs 2016-17 disponible a partir del 13 de maig i fins al 2 de juny.

Tot el procés de pre-inscripció i matrícula es fa telemàticament a través de la web de  l'ESDAP.


El títol de Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny (o un títol declarat equivalent) dóna dret a l'accés directe, però únicament es reserven 2 places per aquest tipus d'accés. La resta de places (22 per grup) s'atorguen a l'alumat que supera la prova d'accés seguint l'ordre de seus triada per l'alumne a la seva inscripció i començant per l'alumnat amb la nota més alta de la prova.

L'alumnat que no posseeix el títol de batxiller  pot inscriure's al procediment d'accés als ensenyaments artístics superiors, demanant l'exempció, si té:

    -La part comuna de les proves d'accés als cicles de grau superior dels ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny, o de formació professional inicial o dels ensenyaments esportius,
    -Les proves comuna i específica d'accés als cicles de grau superior dels ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny, o de formació professional inicial o dels ensenyaments esportius.

    > Per a fer efectiva l'exempció l'han de sol·licitar en el centre on es faci la prova específica d'accés als ensenyaments artístics superiors i han d'acreditar la superació de la prova d'accés als cicles de grau superior. (consulta instrucció 27 de març de 2015).


La nostra escola és una de les seus de  l'ESDAP, fem l'especialitat de Disseny gràfic en torn de tarda de 15.00 h a 21.30 h, de dilluns a divendres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet