MANIFEST SERRA i ABELLA

Aquest manifest serà llegit en un acte públic a l'escola el proper dia 26 de setembre a les 11h i a les 18h.


MANIFEST DEL CLAUSTRE DE PROFESSORS DE L'ESCOLA D'ART I SUPERIOR DE DISSENY SERRA i ABELLA REUNITS A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT A 22 DE SETEMBRE DE 2017 DAVANT DELS GREUS ESDEVENIMENTS QUE ESTAN TENINT LLOC A CATALUNYA:



Les darreres hores i dies hem vist com han estat vulnerats els nostres drets fonamentals.


Hem vist com les forces i cossos de seguretat de l’Estat irrompien en impremtes, regiraven la nostra correspondència, intimidaven els diaris, assaltaven les Conselleries i detenien a treballadors i representants públics.


Hem vist com la llibertat d’expressió, el dret a decidir, el dret a pensar, el dret a ser lliure s’han anat coartant i esmicolant davant nostre.


Per tot això, la Direcció, el claustre de professors i tota la comunicat educativa del nostra escola, volem manifestar la nostra indignació i rebuig absolut a la situació que estem vivint. La nostra tasca ens implica en la formació de ciutadania crítica i proactiva fonamentada en els valors democràtics del respecte, l’entesa, el diàleg i la llibertat.


No podem restar en silenci i mantenir-nos-en al marge i denunciem la deriva autoritària del govern central i fem la petició de retorn al diàleg i al respecte dels drets fonamentals.


Per tot plegat volem manifestar el nostre suport al govern, als representants de les institucions catalanes i a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquells drets que ara estan fortament amenaçats.


Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees, és possible educar als nostres  joves per tal que esdevinguin autèntics ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.



Reunits a L'Hospitalet de llobregat, 22 de setembre de 2017.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet