ARGO exposició Tecla Sala

El dimarts 23 de gener es va inaugurar al Centre d’Art Tecla Sala l'exposició ARGO, projecte de col·laboració entre l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella i el Centre d’Art Tecla Sala, en el marc del programa Hibridacions i contextos, que promou la col·laboració entre els centres d’art i les escoles d’art i disseny de Catalunya.

ARGO vol submergir l’espectador en un viatge cap a l’evolució de l’individu, amb una proposta que adopta la forma del laberint: un recorregut amb un inici i un final, on la superació d’obstacles es reemplaça per la superació personal.

En aquesta edició participen els alumnes de 4t del grau de Disseny Gràfic en les assignatures d’Espais Efímers i d’Intervencions Audiovisuals i de 2n del cicle superior de Fotografia en el mòdul de Projectes. La proposta parteix d’un espai interdisciplinari que integra una instal·lació efímera, una intervenció audiovisual, fotografia i dansa.

L’objectiu d’aquest projecte és compartir amb el públic els processos creatius que sovint queden amagats, però que són els que impulsen a reflexionar i fer sentir al públic sensacions i emocions lligades a la seva pròpia vida.

Aqui teniu un petit teaser de la inauguració:

https://goo.gl/fc4ioW

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet