L’HANAMORFOSI, UNA INTROSPECCIÓ A L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
















“L’Hanamorfosi” és un projecte interdisciplinari de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet en col·laboració amb el Centre d’Art Tecla Sala, realitzat per l’alumnat de 4t de les assignatures de Disseny Gràfic i Muntatges Efímers i d’Intervenció Audiovisual. Es tracta d’una  iniciativa que té com a objectiu treballar els processos formals que intervenen en una exposició: la conceptualització, la producció i l’execució.

La formalització de les propostes entre els centres d’art i les escoles especialitzades en art i disseny permet potenciar les relacions entre l’art, l’educació, la societat i el seu context.

La paraula anamorfosi significa ‘deformació reversible d’una imatge produïda mitjançant un procediment òptic o matemàtic’. És un efecte de perspectiva utilitzat en art per forçar l’observador a un determinat punt de vista establert o privilegiat, des del qual l’element adquireix una forma proporcionada i clara.

Així doncs, aquesta instal·lació proposa a l’espectador interpretar la ciutat de L’Hospitalet des d’aquesta perspectiva, a partir d’una síntesi de formes, volums i llums. Una experiència que, mitjançant un joc de formes i colors, vol destacar la riquesa de la seva arquitectura, la presència d’art urbà i el divers patrimoni cultural.
Aquesta proposta convida a reflexionar i valorar positivament la ciutat i els seus espais de convivència i creació, per viure-la, gaudir-ne i formar-ne part.















 


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet