Taller de Territorios Libres i la fotògrafa Wayra Ficapal amb l’alumnat del Projecte Integrat de Fotografia a la NAU BOSTIK


Taller de Territorios Libres i la fotògrafa Wayra Ficapal amb l’alumnat 
del Projecte Integrat de Fotografia a la NAU BOSTIK 


El dimecres 23 de febrer, Cristina Sánchez i Pablo Pérez membres de Territorios Libres, ens van plantejar el taller “ El discurs expositiu” a la Nau Bostik: ells coordinen i organitzen les propostes artístiques i els esdeveniments d'aquest espai. Coincidint amb el tema "Marca" del Projecte Integrat d'enguany, Cristina ens va explicar les fases d'un projecte expositiu, des del concepte inicial al desenvolupament i la realització final. Aquestes explicacions van ser mostrades partint d'uns casos pràctics, fet que va ser molt il·lustratiu i entenedor. 


També van convidar a la fotògrafa Wayra Ficapal per a parlar-nos del seu projecte Roberta: Diari de transbordament. Un magnífic, emotiu i captivador reportatge documental sobre la història de Roberta i la seva identitat. 


Amb el taller es van visitar els diferents espais de la Nau Bostik, inclosa la sala on l'alumnat exposarà durant el mes de juny el seu projecte. Així van fer-se una idea de les proporcions de les parets, de la il·luminació de l’espai i altres aspectes importants per al muntatge de l’exposició. Gràcies a Territorios Libres i a Wayra Ficapal pel temps que ens vau dedicar! 


@territorios_libres @naubostik @cfgsfotografia @wayraficapal #fotografia #photography 

#taller 



 








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet