Projecte !ART!


Text: projecte-art.blogspot.com Art és un projecte  artístic de col·laboració entre L’escola Serra i Abella i la Fundació Arranz-Bravo. L’objectiu principal és que els alumnes de l’escola Serra i Abella treballin, durant el curs 2012-2013,  al voltant dels conceptes principals de l’obra d’Arranz-Bravo. Els 10 millors projectes seran presentats a la tardor de 2013 en una exposició a la Fundació Arranz-Bravo.

Aquest projecte artístic vol ser un projecte pioner a Catalunya mitjançant la metodologia curatorial del Crowd Curation. Un dels eixos principals recau en participació del públic per tal de crear i donar forma a l’exposició  que es presentarà a la tardor de 2013.

El Crowd Curation contempla la possibilitat de generar una sèrie d’eines 2.0 per tal de posar en contacte l’evolució dels projectes artístics amb el públic general. Per aquest motiu, estem treballant en la creació d’un bloc, així com d’una pàgina a la xarxa social Facebook, per tal de garantir i promoure el seguiment i el debat de l’evolució d’aquests treballs artístics amb tothom qui vulgui participar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet