Anima't 2013



Study Case: de la producció a l'exhibició de Justin, la espada del valor. El 10 d´octubre els alumnes de primer i segon d´animació audiovisual i tercer de grau en disseny gràfic, van assistir a la conferència que es va realitzar al centre d'Art Santa Mònica dintre del programa del Anima´t Sitges.
Amb els ponents: Manuel Sicilia, Kandor Graphics, director i productor, Trini Solano, La portería de Jorge Juan, agència de comunicació, Xavier Fernández, director general de Cinesa exhibició.
El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, ha permès a la seva secció Anima’T créixer i estendre un braç professional fins a la ciutat de Barcelona. Aquí ha tingut  lloc la primera International Animation Industry Networking Summit; un punt de trobada professional, de talent i innovació. Durant un dia i mig professionals de totes les branques del sector de l’animació va assistir a sessions de pitchings, masterclass, conferències i exposicions.
Anima’T Networking Summit tindrà cada any un país convidat per tal de reforçar els vincles internacionals, promovent la coproducció, la promoció i la difusió de productes d’arreu del món. Igualment, es convidarà a un pool selecte de programadors, distribuïdors i comissioning editors.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet