I·lustració científica amb Carol Campillo Campbell







Carol Campillo Campbell, llicenciada en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Il·lustradora del material didàctic del centre de recuperació d'aus rapinyaries Cim d'Àligues (St. Feliu de Codines) i de l'Escola de Natura de Lliçà de Vall. Ha fet dissenys per a la marca Seatouch. En l'actualitat és la Coordinadora de projectes de Recerca i d'Educació amb l'entitat ambiental S'Agulla (Blanes) www.sagulla.org
 
L'activitat ha consistit en l'aprofundiment de les particularitats del dibuix científic mitjançant treball teòrico-pràctic i l'ús de les infografies en l’entorn científic.
Els alumnes han treballat:
  • la diferència entre il·lustració científica, dibuix i pintura naturalistes i il·lustració de ciències naturals: concepte i tractament dels objectes dibuixats.
  • Les eines indispensables del dibuixant científic: llibreta de camp, apunts de camp, fotografia, microscopi, documentació bibliogràfica i informàtica.
  • Materials i consells pràctics de les diferents tècniques: llapis, tinta, llapis de color, aquarel·la, tècniques mixtes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet