Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet


Aquest passat dijous els alumnes de 2n d'Animació Audiovisual han començat l'activitat de croma en el plató del Cifo –centre d'informació i formació ocupacional– de l'Hospitalet. L'activitat està programada en el mòdul de Llenguatge i Tecnologia de l'Audiovisual i consta de dues sessions on els estudiants tenen l'oportunitat de treballar en un plató professional de croma, que habitualment s'usa per l'enregistrament de produccions d'àmbit professional, així com de les pràctiques dels cursos que imparteix el Cifo. D'aquesta manera l'escola dóna l'oportunitat als nostres alumnes de treballar amb uns mitjans professionals, la qual cosa agraeixen i així ens ho han fet palès. 
Enguany els nostres alumnes s'han trobat amb la grata sorpresa de la renovació de tota la graella de lluminàries que fins l'any passat eren d'incandescència i que ara han passat a ser de tecnologia led.  Això els hi ha permès treballar amb més efectivitat i comoditat,  podent controlar molt millor la il·luminació dels personatges i/o elements i fins el punt de triar la temperatura de color més adequada per l'activitat.
Finalment, manifestar el tracte cordial rebut per part de la gerència i personal del Cifo, en especial a la Raquel Cuixart que ens ha donat tota mena de facilitats. Agrair també al seu director, en Francesc  Miranda, la bona predisposició que sempre ens ha manifestat i que ens estimula a seguir any rere any. És per això que amenacem amb repetir en futures edicions.

Comentaris

  1. Estem contents que feu ús de les nostres instal·lacions, en èpoques en que no tenim cursos, i en tragueu el màxim profit. Sempre sou benvinguts!
    Raquel Cuixart

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania