Taller de croma al Cifo de l'Hospitalet


Aquest dilluns els alumnes de 2n de Gràfica Audiovisual han acabat el taller de croma que venien realitzant des de la setmana passada en el plató del Cifo –centre d'informació i formació ocupacional–  de l'Hospitalet.
Aquesta activitat està programada en el mòdul de Llenguatge i Tecnologia de l'Audiovisual i consta de dues sessions on els alumnes enregistren l'activitat que tenen planificada amb l'ús de la tècnica del croma per després, a la postproducció,  incrustar-hi les imatges i fx adients. D'aquesta manera l'escola ofereix l'oportunitat als nostres alumnes de treballar amb uns mitjans d'abast i ús professional. 
El passat curs aquest taller va comptar amb nombrosos contratemps, doncs la graella de lluminàries va dificultar la bona marxa de les activitats. Per sort, enguany, els alumnes s'han trobat amb la renovada graella d'il·luminació de tecnologia led. Això els ha permès treballar amb més efectivitat i comoditat i poder controlar molt millor la il·luminació dels personatges i/o elements que enregistrar.
Finalment, alumnes i professors volem manifestar el tracte cordial rebut per part de la gerència i personal del Cifo, en especial a la Raquel Cuixart que ens ha donat tota mena de facilitats. Agrair també al seu director, en Francesc  Miranda, la bona predisposició que sempre ens ha manifestat i que ens estimula a seguir any rere any.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet