Adrià Gómez: «Quan acabava el curs, em passava hores dissenyant lletres»



Crec fermament que les bones idees són la base de tot projecte. Amb aquesta frase es presenta Adrià Gómez, antic alumne de disseny gràfic al centre, al seu web professional. I amb la mateixa passió defensa tots els projectes i tipografies que ha dissenyat; sota una sòlida base argumental fruit d'una excel·lent i original capacitat d'anàlisi i diagnòstic. A les feines de l'Adrià hi trobareu projectes d'identitat corporativa, disseny editorial, disseny de marca i tipografia entre d'altres. Precisament de la vessant tipogràfica en va venir a parlar amb els alumnes de segon de disseny gràfic.

L'Adrià va il·lustrar la seva progressió com a dissenyador de tipus de lletra, va explicar-ne l'experiència professional i va aprofitar per fer correccions als treballs de l'assignatura de disseny tipogràfic de segon d'estudis superiors.

Adrià Gómez és titulat en estudis superiors de disseny gràfic, treballa a la prestigiosa foneria tipogràfica emtype, d'Eduardo Manso. Ha estat reconegut amb dos premis Laus estudiant i és autor de tipus de lletra de gran ressò com ara Johanna, Luthier, Wake o Margot, totes elles dissenyades en la seva etapa acadèmica.
Wake: Premi Laus estudiant

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet