Gràfica Audiovisual a l'exposició Stanley Kubrick


El CFGS de Gràfica Audiovisual ha realitzat una visita guiada a l’exposició Stanley Kubrick al CCCB de Barcelona. L’exposició repassa la trajectòria creativa del director novaiorquès, des dels seus anys d’aprenentatge com a fotògraf a la revista Look fins als seus darrers projectes, que no van arribar a veure la llum.
La mostra segueix un ordre cronològic i inclou objectes i materials procedents dels arxius personals del director, com documents de recerca i producció, guions, fotos fixes, utillatge, vestuari, maquetes, càmeres i objectius… entre elles, algunes peces tan icòniques com la disfressa d’home-simi de 2001 o els vestits de les germanes bessones de The Shining, entre altres. Hem pogut apreciar, especialment, la meticulositat del seu treball a través dels storyboards, esbossos i taules de preproducció, molt interessants per als nostres estudis.
Professors i alumnes hem gaudit força d’aquesta exposició, comissariada per Hans-Peter Reichmann i Tim Heptner del Deutsches Filmmuseum, i adaptada al CCCB per Jordi Costa. 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet