RESILIÈNCIA Fora de sèrie 2019

RESILIÈNCIA  Fora de sèrie 2019
Jornades d’art i disseny
EASD Serra i Abella
14 i 15 de març de 2019


Els passats 14 i 15 de març van tenir lloc al nostre centre, com cada curs, les Jornades d’art i disseny Fora de Sèrie. Les Jornades tenen l’objectiu de dinamitzar l’experiència acadèmica amb activitats transversals i obertes a tota l'escola. Aquest any el Fora de Sèrie s'ha dedicat al concepte resiliència, entès com la capacitat de resistència i superació de les dificultats.

Les Jornades es van iniciar amb dues activitats que van tenir una bona acollida: les Microxerrades i les sessions de Networking / Visionats, en les que vam tenir la sort de comptar amb 9 professionals de la comunicació gràfica i audiovisual que han estat estudiants del nostre centre: David Urbano (fotografia), Joan Rosero (disseny gràfic), Dave Jackson (gràfica audiovisual), Rachel Demetz (il·lustració), Daniel Peña (animació), Adrià Molins (disseny gràfic), Cristina Carrero (disseny gràfic), Hector Camps (gràfica interactiva) i Diego Ballestrasse (fotografia).

El segon dia de les jornades es va inaugurar l'exposició Resiliència: una mostra de més de 250 peces en la que han participat estudiants de totes les especialitats del centre.
També es va finalitzar el mural guanyador del concurs “L’escola pren color”, en el que estudiants i professors van estar treballant durant tota la setmana.
A la tarda va tenir lloc l’acte institucional d'entrega del premi del cartell de les Festes de Primavera de L’Hospitalet que aquest any ha estat per Juan Ramírez.
Les Jornades es van tancar amb festa: la Resifarra.
Agrair la implicació dels estudiants, professors i personal de l’escola que han participat en l’organització i la coordinació de les Jornades. Sense tots ells el Fora de Sèrie no seria possible.


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet