Xerrada de Jordi Selma, dirigda als alumnes del CFGS Gràfica Audiovisual

En Jordi Selma, cap del departament de grafisme i infografia de Gestmusic, va oferir-nos una xerrada sobre el treball professional del grafista audiovisual i sobre els formats de presentació de propostes en els concursos oberts a col·laboradors externs.

Ens va fer una presentació de la seva carrera professional i a continuació una aproximació força interessant a la seva forma de treball, procediments, tecnologies, equips, fases dels projectes, etc. Finalment, vam veure un cas, la capçalera d’OT, a través del temps i de les diverses fases de realització.

Tot plegat d’allò més instructiu i interessant. En Jordi va remarcar la importància de començar tot procés creatiu en paper i ens va mostrar la seva pròpia llibreta d’esbossos. I, a partir d’aquí, va subratllar la importància del procés de conceptualització fins a la gestació de la idea creativa. A nivell de realització, va deixar palès la necessitat d’actualitzar-se contínuament a nivell d’estil i de tecnologia, en un sector en perpètua transformació.

L’acte va ser de gran interès per als continguts del cicle, i esperem repetir col·laboració amb en Jordi Selma en projectes futurs.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet