EL PROJECTOR premia BREAKING BATTLE de Paty Batista



El Projector és un cicle que té com a objectiu donar suport i visibilitat als projectes fotogràfics de l'alumnat de les Escoles Amigues de Foto Colectania. Fuji film col·labora amb El projector i conjuntament amb la Fundació Foto Colectania premien un dels projectes presentats.
El 19 de novembre es van exhibir a Foto Colectania els projectes més destacats del curs 2018-2019 del CFGS de Fotografia.
Pepe Font de Mora, director de la fundació, va presentar l'acte. A continuació, les autores dels projectes fotogràfics, Sara Flores, Meritxell Villalba, Bárbara Martínez i Paty Batista van explicar breument els seus projectes per, seguidament, visionar-los.

En l'edició d'enguany, el 10è cicle d'El Projector, la Fundació Foto Colectania i Fuji Film han premiat BREAKING BATTLE, de Paty Batista. El premi va ser lliurat a la fotògrafa per Nuria Alonso, de Fujifilm.

Enhorabona a Paty Batista!

En aquesta edició hem pogut gaudir dels projectes de Sarah G. Tur amb  SUI GENERIS, Sara Flores amb //BAZAAR, Meritxell Villalba amb  PROYECCIONES, Bárbara Martínez amb TRAVESTI, Sara G. González amb CICATRICES i Paty Batista amb BREAKING BATTLE.

Enhorabona a les fotògrafes seleccionades!











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet