PROJECTE DE VÍDEO ART URÓBOROS - FESTIVAL LOOP BARCELONA 2019


El CFGS de Gràfica Audiovisual participa enguany en el festival Loop Barcelona 2019 a través de l’obra de vídeo art ​Uróboros​, que es va inaugurar el passat 9 de novembre a la seu del col·lectiu Fase, de l’Hospitalet de Llobregat. 
L’obra consta de tres pantalles de projecció i deu microrelats, que qüestionen l’espectador a través d’una presentació redundant i irònica de fragments de conegudes sèries de televisió actuals. Uróboros mostra l’acte quotidià de visualització d’aquest tipus d’obres seriades com a ritual a la recerca d’un plaer que només el fa possible la pròpia repetició i la seva validació col·lectiva. Per tant, un eco sense fi que només porta a la buidor quan els capítols s’acaben, i, automàticament, a la recerca de la nova Icària, la nova sèrie de televisió que haurà d’omplir de sentit les nostres hores. Uróboros apunta a aquesta anella eterna de la recerca del plaer, als cicles autorreferencials que s’autofagociten i que exigeixen començar de nou quan conclouen.
El projecte és fruit dels contactes entre la coordinació del cicle i el col·lectiu FASE i s’ha realitzat dins el marc dels mòduls d’Història de la imatge audiovisual i multimèdia i de Llenguatge i tecnologia audiovisual.
A la inauguració van assistir alumnat i professorat de 2n curs del CFGS de Gràfica Audiovisual de la nostra escola, autors i impulsors del projecte, així com representants de les diverses institucions que han col·laborat en fer-lo possible: el col·lectiu Fase, Torrebarrina, el Festival Loop i la conselleria de Cultura i Innovació de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.  
La projecció es podrà veure fins el dia 24 d’aquest mes en la seu de Fase, Avda. Carrilet, 183. Local E, L’Hospitalet de Llobregat.  





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet