EL PROJECTOR premia Diario de un Con(fina)miento de Pau de la Calle

El Projector és un cicle que té com a objectiu donar suport i visibilitat als projectes fotogràfics  de l'alumnat de les Escoles Amigues de Foto Colectania. Fuji film col·labora amb El projector i  conjuntament amb la Fundació Foto Colectania premien un dels projectes presentats. 

L’1 de juny es van exhibir a Foto Colectania els projectes més destacats del curs 2019-2020 del  CFGS de Fotografia de l’Escola d’Art Serra i Abella. 

Pepe Font de Mora, director de la fundació, va presentar l'acte. A continuació, les autores i  l’autor dels projectes fotogràfics, van explicar breument els seus treballs per, seguidament,  visionar-los. 

En l'edició d'enguany, l’ 11è cicle d' El Projector, la Fundació Foto Colectania i Fuji Film han  premiat Diario de un con(fina)miento de Pau de la Calle. 

Enhorabona Pau! 

En aquesta edició hem pogut gaudir dels projectes de NO LUGAR de Camille Barberon, EL  NIÑO; MI NÚMEN de Micaela Granero, DIARIO DE UN CON(FINA)MIENTO de Pau de la Calle,  DOLORES de Núria Guerrero, MEMORIES OF BELONGING: LIETUVA de Maya Valencia i EL  MAPA DE LA PIEL de Meritxell Sanz.  

Enhorabona a tots i totes les seleccionades! 















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet