Maysun al programa de TVE "Detrás del instante"

El conegut programa de Televisió Detrás del instante ha dedicat un magnífic documental a la fotoperiodista Maysun Abu khdeir Granados, exalumna del cicle de Fotografia, en reconeixement a la seva trajectòria. 

Coneguda en el món de la fotografia per Maysun, durant quinze anys ha cobert conflictes socials, polítics i desastres naturals arreu del món. El 2012, durant la guerra de Síria i sota una gran risc personal, va fer una fotografia que va tenir una gran repercussió mediàtica.  

Detrás del instante, de RTVE, planteja un viatge a l'obra de diferents fotògrafs a partir de la història que hi ha darrere d'una de les seves imatges, per recórrer després la trajectòria de cada un d'ells. El programa realitza una selecció d'autores i autors que permet centrar-se en diferents èpoques i estils de fotografia.

Moltes felicitats May!!  Seràs referent per a futures fotoperiodistes!!

No us el podeu perdre !!!


Més informació:

https://www.rtve.es/alacarta/videos/detras-del-instante/

https://www.maysun.eu/


Fotografia:




El fum s’escampa per sobre d’edificis bombardejats i destruïts al districte de Saif al Dawle, Alep, Síria, el 2 d’octubre de 2012. L’exèrcit sirià ha continuat bombardejant a la ciutat i ha introduït reforços per intentar posar fi a la resistència dels rebels. EPA / MAYSUN.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet