Itineraris de la Barcelona Design Week

Divendres 5 d'octubre els alumnes de gràfica publicitària de segon curs van participar en una de les activitats de la Barcelona Design Week. Cadascun dels tres grups d'alumnes va realitzar un dels intineraris de visites a estudis de disseny i arquitectura.
Aquí teniu algunes fotos corresponent a l'itinerari dels estudis Clase, Fuelgrafics i Magrada Proyecto, que van tenir l'amabilitat de rebre'ns.

Clase
Estudi de disseny i comunicació visual, fundat per Claret Serrahima, especialitzat en la creació de marques i llenguatges comunicatius tant per al món empresarial com per a l’institucional. Els seus treballs han estat guardonats en nombroses ocasions i han estat publicats en diversos llibres i revistes d’àmbit nacional i internacional.

Fuelgrafics
Agència de comunicació basada en el branding. Realitzen projectes de disseny gràfic, identitat corporativa, disseny web, posicionament on-line, disseny editorial, motion graphics i aplicacions mòbils per a tot tipus de clients: gran empresa, pime o professional.

Magrada proyecto
Estudi multidisciplinari amb seu a Barcelona i delegacions a Milà, Madrid i Tenerife. Disseny gràfic, de producte, interiorisme, arquitectura i una clara aposta per la innovació. El seu equip gestionar els projectes des d’un punt de vista global: des del desenvolupament del concepte fins a l’execució final.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet