Visita a la Fundació Arranz-Bravo


 
Els alumnes de primer i segon d'animació audiovisual visiten la fundació Arranz Bravo a l'Hospitalet. Artur Muñoz, director del servei educatiu els va preparar una visita especial per a l'ocasió. La col·lecció de la Fundació Arranz-Bravo està formada per tres-centes vint-i-set obres d'art, repartides entre pintures, dibuixos, gravats i escultures representatives de totes les èpoques de l'artista.


El mateix web de la Fundació ens descriu l'espai amb les següents paraules:
"
Inaugurada el setembre del 2009, la Fundació Arranz-Bravo és un espai d’art contemporani a L’Hospitalet que té el doble objectiu de difondre l’art del pintor Eduard Arranz-Bravo (Barcelona, 1941) i promocionar la jove creació contemporània. 
L’altra focus d’activitat de la Fundació Arranz-Bravo és la seva tasca educativa, destinada especialment a escoles i centres socials de L’Hospitalet.

Arranz-Bravo és un artista molt vinculat a la ciutat de l’Hospitalet. És autor dels dos principals monuments de la ciutat: L’Acollidora (a la Rambla de Just Oliveras), símbol de L’Hospitalet, i el Pont de la Llibertat (a la cruïlla entre el carrer Marina i l’Av. del Carrilet)."

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet