Cartell de les Festes de Primavera 2014 en premsa

La notícia de la selecció del cartell obra de Joan Rosero, ha tingut ressò en diferents mitjans locals. Un cop més, l'enhorabona, Joan.

lhdigital.cat
Un endoll amb forma de drac. Aquesta és la manera com Joan Rosero, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella vol convidar a la ciutadania de L’Hospitalet a celebrar les properes Festes de Primavera. La seva obra ha estat la guanyadora del concurs amb el que, des de fa tres anys, s’escull el cartell amb que s’anunciaran les Festes. 
El Cartell de les Festes de Primavera 2014 juga amb un objecte tan quotidià com és un endoll, i el converteix en un drac, símbol de les Festes. De fet, aquesta senzillesa i quotidianitat han estat els elements en que el jurat ha fonamentat la seva decisió.
Llegiu-ne més

www.l-h.cat
Les Festes de Primavera 2014 ja tenen cartellL’alcaldessa, Núria Marín, ha presentat avui el cartell de la pròxima edició de les Festes de Primavera, obra de Joan Rosero Parra , alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella. Els altres finalistes han estat Carlos Truebas Moya i Jordi Jiménez Mateo.
Llegiu-ne més

lhdigital.cat - vídeo
Enllaç al vídeo. Minut 24:44

 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet