Els conferenciants (1): David Torrents

David Torrents és un dissenyador multidisciplinari amb base a Barcelona que treballa en projectes comercials i no comercials moltes vegades relacionats amb l’art.
És llicenciat per la Gerrit Rietveld Academie d'Amsterdam i per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, també va estudiar a l'escola Elisava de Barcelona. Abans de fundar el seu propi estudi treballà a Amsterdam, Budapest i a diferents estudis i agències de Barcelona.
Ha participat com a membre de diferents  jurats internacionals. Els seus treballs s'han publicat en diferents revistes, llibres i blogs de tot el món i ha obtingut al voltant de 40 premis. A demés, al suplement de cultura Play del diari ARA, publica setmanalment la seva secció anomenada Super Cul.
Imparteix classes a l’Escola Elisava i l'Escola Bau, també dóna conferències i fa workshops en diferents festivals i universitats.


Posa una mica d'aquí, afegeix una mica d'allà, barreja ben barrejat, deixa-ho resposar i després...
Parlaré de projectes que combinen diferents suports i materials, analitzo les raons que em porten a optar per solucions interdisciplinàries, i com aquestes desicions efecten el resultat final.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet