Els conferenciants (3): Cocolia

A Cocolia som un estudi de disseny gràfic, especialitzats en identitat corporativa, comunicació gràfica, direcció d'art, editorial, il·lustració, i projectes artístics.
La relació amb els nostres clients és propera, ens agrada implicarnos en els seus projectes i aconseguir un bon resultat.
Realitzem paralelament projectes personals que ens aporten llibertat creativa. Aquests exercicis ens permeten aplicar noves tècniques i resultats visuals per a futurs treballs. (http://www.cocolia.cat/ca/estudio)


Cocolia - Exogàmia
Parlarem de l’estudi, com l’any 2013 vam decidir fer un canvi d’objectius que afectaria la nostra manera de fer i de mostrar, no tant la feina del dia a dia, sinó el que ens dóna la felicitat en l’àmbit professional. Vam partir d’una estratègia: observar els estudis amb més projecció i treure conclusions del seu èxit. Això ens va portar a veure com aquests estudis treballaven molt amb fotògraf, per tal de donar la qualitat superior a la seva feina, i per altra banda la dedicació als seus autoprojectes. Així aquests projectes lliures, sense brief del client, demostren els teus punts forts.
Nosaltres no sabíem quins eren els nostres punts forts, però sí sabíem què volíem fer: tenir llibertat creativa, experimentar i treure conclusions visuals per futurs projectes reals. Aquesta via, ens a apropat a: fer col·laboracions amb diferents fotògrafs (sobretot Marc Bordons), al món de l’art, la il·lustració, la moda...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet