Cinc alumnes seleccionats als Laus estudiants

Tot un èxit sense precedents!
Cinc alumnes del centre -de l'especialitat de grau en disseny gràfic- estan proposats als premi Laus estudiants en la categoria de treball lliure. El 26 de juny, en la 44a edició de la Nit Laus, coneixerem els premis definitius (bronze, plata, or o Gran Laus). La nominació els garanteix la presència al llibre recull dels millors treballs en disseny gràfic i comunicació visual de l'any. L'enhorabona a tots ells.


Adrià Gómez
‘Wake ‐ família tipogràfica’

Wake, d'Adrià Gómez
Òscar Medina 
‘Identitat del barri del Born’

Judit Musachs
Itinerari sensorial’
Itinerari sensorial: Judit Musachs
Ariadna Pujol
‘Valls’
Valls, Ariadna Pujol
Albert Ramon 
‘Identitat d’Horta de Sant Joan’
Identitat d'Horta de Sant Joan, d'Albert Ramon

Els premis Laus: (font: www.fad.cat)
"El 1964 ADG-FAD va crear els Premis Laus en reconeixement a la creativitat i la qualitat de la comunicació audiovisual i gràfica.
Els Laus estan dividits en les categories de Disseny gràfic, Web i Mitjans digitals, Creativitat publicitària, Audiovisuals, Entitats, Empreses i Estudiants, i premien l'Excel·lència en la comunicació gràfica.

Els Premis Laus són també una inapel·lable eina de divulgació i participar-hi és un exercici de promoció inestimable per a qualsevol dissenyador gràfic o director d’art."

La Nit Laus 2014 (font: www.museudeldisseny.cat)
El jurat dels Premis Laus s'ha reunit al Disseny Hub Barcelona, seu del FAD i del Museu del Disseny, per escollir el millor en disseny gràfic i comunicació visual. Aquests premis tenen l’objectiu de mostrar l’excel·lència en la comunicació gràfica, sent els premis amb més prestigi a nivell estatal i un dels referents a nivell internacional. Enguany s'han presentat 1.340 peces per les categories de Disseny gràfic, Web i mitjans digitals, Creativitat publicitària, Audiovisuals, Estudiants, Empreses i Entitats.
Les peces guanyadores en les diferents categories entren a formar part de la col·lecció de disseny gràfic del Museu del Disseny de Barcelona, gràcies a l’acord firmat entre els organitzadors dels premis, l’ADG-FAD (l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD), i el Museu del Disseny.
Els guanyadors es comunicaran durant la Nit Laus, el dia 26 de juny, dins del FADfest (del 25 de juny al 10 de juliol del 2014.)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTOR | ESCOLA SERRA I ABELLA - Fundació Foto Colectania

Activitat de Croma al Cifo de l'Hospitalet